Паразитите ни изяждат живи! Медицината е безсилна в борбата с бавните инфекции! По данни на Световната Здравна Асоциация 3,5 милиарда хора са заразени с паразити. Множествената склероза, артритът, псориазисът, хипертонията, язвената болест, ракът, инфарктът, диабетът, инсултът, импотентността, миомата, ерозията, безплодието, хроничният простатит, васкулитът и епидимитът се причиняват от хламидии, микоплазми, уреаплазми, гарднерели и генитален херпес.

Какво представляват бавните инфекции?

Медицината успява да се пребори с бързите инфекции, болестите, които възникват скоро след заразяването и на които организмът на болния активно реагира с висока температура, болки, повръщане, кихане и т. н. В тези случаи болният взема лекарствени препарати, които стимулират защитните сили на организма, и той оздравява. Медицината обаче е безсилна в борбата с бавните инфекции, защото както тя, така и самият болен, изпускат момента на заразяването с носителите на инфекцията и не забелязват началните етапи на болестта, а когато болестта заявява за себе си чрез многобройни симптоми, тя става практически не диагностицирана.

Медицината почти не се интересува от вирусите, които постоянно търсят убежище в клетките, в това число и в едноклетъчните паразити, но именно тези микроорганизми (трихомонадите, хламидиите, ламблиите, гъбичките, аскаридите, глистите на главния мозък, половата система, остриците, глистите на стомашно-чревния тракт, мускулните трихинели) причиняват бавните инфекции.

Паразитите причиняват много болести. Науката смята, че 90% от децата, които умират до 5-годишна възраст, всъщност умират от паразити.

Паразитите се хранят с хранителните ресурси на човека, като ги набавят от кръвта на гостоприемника си. Глистите се хранят със силициев двуокис, който е жизненоважен елемент за организма на човека. Глистите също така се хранят с витамин В12 от червата на човека, което води до нарушения в хематопоезата (кръвотворенето), с хормони, необходими за осигуряване на здравословното състояние на човека, както и с калий, мед, манган, селен, цинк, магнезий…
Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм.

Биорезонансната диагностика и терапия, като метод в медицината, съществува от над 100 години.

Той регистрира електромагнитните трептения на паразитиращите микроорганизми в човешкото тяло – бактерии, вируси, гъбички, глисти и тении. Доказва алергена, причиняващ сенната хрема, астмата, дерматита. Дава ни отключващият причинител на автоимунните заболявания. Нивото на хормоните и функцията на ендокринната система; наличие на тежки метали; недостиг на витамини и микроелементи, хранителна непоносимост.

Трябва да се знае, че истинският биорезонанс се извършва от лекари, като изследването се прави по метода на Фол, където всеки паразит, вирус, гъбичка, бактерия се регистрира конкретно и се потвърждава това ли е причинителят на заболяването. Човешкият организъм е гостоприемник на редица микроорганизми, но част от тях ги носим без да ни причиняват болестни състояния до определен етап. Чрез метода на Фол може да се докаже кой микроорганизъм причинява дадената болест.

На много места се предлага биорезонансна диагностика, като се дава на пациента само един експресен тест за увредените или болни органи, без да се установи точния причинител и без да се предлага лечение.

Биорезонансната терапия е метод, чрез който се унищожават микроорганизмите в човек. Още в началото на 20 век са установени честотите на всеки паразит, вирус, гъбичка, бактерия, така че третирайки ги с точната честота, подадена от специализиран апарат, те влизат в резонанс и клетъчната мембрана се пука. Така те се унищожават.

Категории: Статии

2 Коментара

Еlena · август 2, 2018 на 8:49 am

Къде се прави този метод успешен ли е в практиката. Координация за връзка ако може …благодаря

д-р Светлана Пенкова · август 2, 2018 на 9:58 am

https://нова-светлина.com/контакти/ Обадете се на посочените телефони от линка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Кърлеж лаймска болест
Как да лекуваме лаймската болест?

Отново е лято, сезонът на отпуските, но и сезонът на бума на кърлежово-предаваните инфекции. Особено опасна е ЛАЙМСКАТА БОЛЕСТ. Тя...

Затвори